Nejnovější články

Zobraziť všetky
Značky

Kód: OB20887

Značka: Ostatní

Vrecká na psie exkrementy papierové, páskované 25ks

Papierová súprava FEDOG obsahuje 25 kusov páskovaných papierových sáčkov. Je veľmi šetrná k prírode, oproti bežne používaným mikroténovým vreckám je papierové vrecko ľahko odbúrateľné vo voľnej prírode. Vrecko s exkrementami je možné kompostovať, možná likvidácia je aj spaľovaním alebo skladovaním. Vrecká Vám napomôžu k dodržaniu všetkých hygienických a...

Cena 1,98 €
Viac
Skladom

Kód: OB20183

Značka: Nuevo

Nuevo pes adult Hovädzie konz. 400g

Konzerva Nuevo Hovädzie je vhodná pre dospelých psov všetkých plemien, s obsahom hovädzieho mäsa. Vysoký podiel mäsa (72%) obsahuje veľké množstvo cenných bielkovín. Esenciálne látky, vitamíny, minerály a ďalšie výživné látky vytvárajú dokonale vyváženú, komplexnú stravu, ktorú si aj ten najmaškrtnejší a najvyberavejší jedák okamžite zamiluje. Krmivo je...

Cena 1,96 €
Viac
Skladom

Kód: OB20847

Značka: SOLO

SOLO Coniglio 100% (králik) vanička 100g

Máte psíka s intolerancii na niektorú z potravinových zložiek a musíte neustále strážiť, čo mu dávate? Má Váš psie kamarát zažívacie problémy a citlivé bruško? Chcete mu dopriať kvalitné plnohodnotné krmivo alebo dopriať pochúťku? S mono-proteínovým krmivom nešliapnete vedľa a potešíte ako chuťové zmysly Vášho miláčika tak jeho bruško. Mono-proteínová...

Cena 2,17 €
Viac
Skladom

Kód: OB20786

Značka: ZOLUX

Podložka šteňa 40x60cm ultra absorbent bal 30ks Zolux

Máte šteniatko a ešte nie je plne socializované? Cestujete alebo sa chystáte cestovať a neradi by ste mali znečistené auto? Pre šteniatka, na cestovanie, pre staré, choré, imobilné alebo po operačnom zákroku. Pre všetky tieto prípady a nielen tie sa

Cena 7,27 €
Viac
Skladom

Kód: OB20217

Značka: Nuevo

Nuevo pes adult Jahňacie - Classic konz. 400g

Konzerva Nuevo Jahňacie so zemiakmi je vhodná pre dospelých psov všetkých plemien, s obsahom jahňacieho mäsa so zemiakmi. Výberové, jahňacie mäso je vysoko obohatené o potrebný zdroj bielkovín, naopak zemiaky skvele podporujú správne trávenie. Zloženie: vedľajšie mäsové a živočíšne produkty 66% (30% jahňacie mäso), vývar 28%, zelenina (5% zemiaky),...

Cena 1,96 €
Viac
Skladom

Kód: OB20239

Značka: Nuevo

Nuevo pes Sensitive Rybie Monoproteín konz. 375g

SK Nuevo SENSITIVE - kompletné superprémiové krmivo pre dospelé psy s citlivým zažívaním – 100%* Ryba Zloženie: 36% sleď, 36% losos, 26,8% vývar, 1% minerály, 0,2% ľanový olej = 100% Analytické zložky: hrubý proteín 10,3%, hrubý tuk 6,1%, hrubý popol 2,3%, hrubá vláknina 0,3%, vlhkosť 76%.

Cena 2,52 €
Viac
Skladom

Kód: OB20146

Značka: Nuevo

Nuevo pes senior jahňacie s ovsenými vl. konz. 400g

Kompletné, superprémiové krmivo Nuevo jahňacie s ovsenými vločkami je vhodné pre starých psov všetkých plemien, s obsahom jahňacieho mäsa s ovsenými vločkami. Na prípravu tohto jedla je používané iba čerstvé mäso a vybrané prísady. Krmivo je vyvinuté pod prísnou veterinárnou kontrolou. Nuevo superpremiumové krmivo obsahuje všetky prírodné minerály,...

Cena 1,96 €
Viac
Skladom

Kód: OB20249

Značka: Nuevo

Nuevo pes Sensitive Jahňacie Monoproteín konz. 400g

SK Nuevo SENSITIVE - kompletné superprémiové krmivo pre dospelé psy s citlivým zažívaním – 100%* jahňacie Zloženie: 72% jahňacie, 26,8% vývar, 1% minerály, 0,2% ľanový olej = 100% Analytické zložky: hrubý proteín 10,8%, hrubý tuk 6,9%, hrubý popol 2,3%, hrubá vláknina 0,4%, vlhkosť 75%.

Cena 2,52 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Ingrid G.
31.08.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko bolo v najlepšom poriadku
Avatar Zdenka K.
26.06.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie,najrychlejsia odpoveď
Avatar Jana B.
17.06.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Využívajú zasielkovnu
Avatar Miriam B.
15.06.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi rychlo vybavena objednavka
Avatar Lucia D.
25.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle vybavenie objednávky, super ceny

Všeobecné ustanovenia

Za účelom vybavenia Vašich objednávok potrebujeme spracúvať Vaše osobné údaje. Prevádzkovateľ informačného systému, ktorým je: JADO Trade s. r. o. so sídlom Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 900 28, IČO: 47172983, DIČ: 2023778020, zapísaný v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo 89486/B (ďalej len "prevádzkovateľ") vyhlasuje, že osobné údaje svojich zákazníkov spracúva v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne pre vybavenie Vašej objednávky a našu ďalšiu komunikáciu s Vami.

Účel spracúvania osobných údajov

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich za účelom:

  • objednania tovaru
  • uzatvorenia kúpnej zmluvy
  • vystavenia faktúry, dokladu o kúpe
  • dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe
  • evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii
  • odmeňovanie vernosti zákazníkov
  • marketingových aktivít
  • informovanie o akciách, novinkách a zľavách

Zoznam spracúvaných osobných údajov

Prevádzkovateľ spracúva len také osobné údaje, ktoré sú nevyhnutne potrebné v súlade s účelom spracúvania osobných údajov uvedených v predchádzajúcom odstavci. Prevádzkovateľ spracúva najmä tieto osobné údaje kupujúcich:

  • Meno a priezvisko
  • Dátum narodenia
  • Adresa
  • Kontaktné údaje (tel. č., e-mail)
  • Bankové spojenie

Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava osobné údaje od kupujúcich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy uzatvorenej medzi prevádzkovateľom a kupujúcim, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby. Kupujúci poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a ďalšej komunikácie s ním. Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe (napr. dopravcovi) za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na účely vernostného programu a na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov pri objednaní si tovaru prostredníctvom internetového obchodu. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu neurčitú. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje o kupujúcich získané prostredníctvom internetového obchodu tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. V súlade s uvedeným poskytuje prevádzkovateľ osobné údaje o kupujúcich v rozsahu meno, priezvisko, adresa pre doručovanie, telefónne číslo a v prípade potreby aj celkovú cenu objednávky tretej osobe, ktorá zabezpečuje doručenie objednávky kupujúcemu. Prevádzkovateľ môže ďalej poskytnúť osobné údaje kupujúcich fyzickej, alebo právnickej osobe za účelom spracovania účtovníctva. Prevádzkovateľ je oprávnený poskytnúť osobné údaje dotknutých osôb sprostredkovateľovi v súlade s § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

Zverejnenie osobných údajov

Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.

Zodpovednosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov treťou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia. Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.