Nejnovější články

Zobraziť všetky

Kód: OB20217

Značka: Nuevo

Nuevo pes adult Jahňacie - Classic konz. 400g

Konzerva Nuevo Jahňacie so zemiakmi je vhodná pre dospelých psov všetkých plemien, s obsahom jahňacieho mäsa so zemiakmi. Výberové, jahňacie mäso je vysoko obohatené o potrebný zdroj bielkovín, naopak zemiaky skvele podporujú správne trávenie. Zloženie: vedľajšie mäsové a živočíšne produkty 66% (30% jahňacie mäso), vývar 28%, zelenina (5% zemiaky),...

Cena 1,96 €
Viac
Skladom

Kód: OB20786

Značka: ZOLUX

Podložka šteňa 40x60cm ultra absorbent bal 30ks Zolux

Máte šteniatko a ešte nie je plne socializované? Cestujete alebo sa chystáte cestovať a neradi by ste mali znečistené auto? Pre šteniatka, na cestovanie, pre staré, choré, imobilné alebo po operačnom zákroku. Pre všetky tieto prípady a nielen tie sa

Cena 9,75 €
Viac
Skladom

Kód: OB20249

Značka: Nuevo

Nuevo pes Sensitive Jahňacie Monoproteín konz. 400g

SK Nuevo SENSITIVE - kompletné superprémiové krmivo pre dospelé psy s citlivým zažívaním – 100%* jahňacie Zloženie: 72% jahňacie, 26,8% vývar, 1% minerály, 0,2% ľanový olej = 100% Analytické zložky: hrubý proteín 10,8%, hrubý tuk 6,9%, hrubý popol 2,3%, hrubá vláknina 0,4%, vlhkosť 75%.

Cena 2,65 €
Viac
Skladom

Kód: OB20184

Značka: Nuevo

Nuevo pes adult Zverinové menu konz. 400g

Konzerva Nuevo Zverinové menu je vhodná pre dospelých psov všetkých plemien, s obsahom zveriny, celozrnými rezancami a brusnicami. Vysoký obsah mäsa spoločne s rezancami a vynikajúcim požltovým olejom sú tým najlepším z tejto receptúry. Svetlicový olej podporuje zdravý kožuch vďaka dokonalej kombinácii esenciálnych mastných kyselín a podnecuje dobré...

Cena 1,96 €
Viac
Skladom

Kód: OB21227

Značka: DINOFASHION

Vodítko DINOFASHION stopovacie ploché čierne 20m/2cm

Potrebujete dlhé vodítko, aby ste mali psíka vonku pod kontrolou? Venujete sa športovej kynológii? V oboch prípadoch sa Vám bude hodiť pevná, odolná, plochá stopovačka. Kvalitné stopovacie vodítko je s protišmykovou úpravou pre pevné a príjemné držanie v ruke. Konce vodidla sú prešité s pevnou otočnou karabínou pre bezpečné pripnutie k obojku. Vodítko je...

Cena 13,84 €
Viac
Skladom

Kód: OB19504

Značka: Karlie

Píšťalka kovová ultrazvuková do 200m KAR

Jednoduchý a obľúbený nástroj pri privolaní Vášho psíka. Veľkou výhodou píšťalky je vysoká frekvencia, čím je pre psa lepšie počuteľná a jej rovnaký tón, na rozdiel od ľudského hlasu. Frekvenciu píšťalky je možné ľubovoľne nastaviť tak aby bola pre psíka príjemná. Pevná konštrukcia píšťalky zaisťuje dlhotrvajúcu funkciu. Prečo si zaobstarať práve...

Cena 3,68 €
Viac
Skladom

Kód: OB19590

Značka: Ostatní

Obojok kovový sťahovák 1-radový 30cm / 1,6mm Tommi

Kovový sťahovacie obojok je určený predovšetkým k výcviku poslušnosti, kedy je zapnutý na pevnú variantu, aby nedochádzalo k sťahovaniu. Pomáha ku zprostupnění pomôcok pri výcviku.Prečo si zaobstarať práve kovový...

Cena 0,79 €
Viac
Skladom

Kód: OB19664

Značka: Ostatní

Háčik na kliešte O'Tom 2ks

Najpraktickejšie a najbezpečnejšie pomôcka pre vyťahovanie zakousnutých kliešťov. Vďaka patentovanému mechanizmu nehrozí stlačení alebo iná deformácia kliešťa, ktorá vedie k väčšiemu riziku infikovaniu rany. Často sa tiež stáva, že pri vyťahovaní kliešťa zostanú v koži hryzadlá s hlavičkou, ktoré sa

Cena 3,88 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty

Naše recenzie z nákupného portálu

Avatar Ingrid G.
31.08.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
všetko bolo v najlepšom poriadku
Avatar Zdenka K.
26.06.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle dodanie,najrychlejsia odpoveď
Avatar Jana B.
17.06.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Využívajú zasielkovnu
Avatar Miriam B.
15.06.2020
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velmi rychlo vybavena objednavka
Avatar Lucia D.
25.05.2020
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rýchle vybavenie objednávky, super ceny
visa

Všeobecné ustanovenia

Za účelom vybavenia Vašich objednávok potrebujeme spracúvať Vaše osobné údaje. Prevádzkovateľ informačného systému, ktorým je: JADO Trade s. r. o. so sídlom Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 900 28, IČO: 47172983, DIČ: 2023778020, zapísaný v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo 89486/B (ďalej len "prevádzkovateľ") vyhlasuje, že osobné údaje svojich zákazníkov spracúva v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne pre vybavenie Vašej objednávky a našu ďalšiu komunikáciu s Vami.

Účel spracúvania osobných údajov

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich za účelom:

  • objednania tovaru
  • uzatvorenia kúpnej zmluvy
  • vystavenia faktúry, dokladu o kúpe
  • dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe
  • evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii
  • odmeňovanie vernosti zákazníkov
  • marketingových aktivít
  • informovanie o akciách, novinkách a zľavách

Zoznam spracúvaných osobných údajov

Prevádzkovateľ spracúva len také osobné údaje, ktoré sú nevyhnutne potrebné v súlade s účelom spracúvania osobných údajov uvedených v predchádzajúcom odstavci. Prevádzkovateľ spracúva najmä tieto osobné údaje kupujúcich:

  • Meno a priezvisko
  • Dátum narodenia
  • Adresa
  • Kontaktné údaje (tel. č., e-mail)
  • Bankové spojenie

Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava osobné údaje od kupujúcich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy uzatvorenej medzi prevádzkovateľom a kupujúcim, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby. Kupujúci poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a ďalšej komunikácie s ním. Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe (napr. dopravcovi) za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na účely vernostného programu a na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov pri objednaní si tovaru prostredníctvom internetového obchodu. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu neurčitú. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje o kupujúcich získané prostredníctvom internetového obchodu tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. V súlade s uvedeným poskytuje prevádzkovateľ osobné údaje o kupujúcich v rozsahu meno, priezvisko, adresa pre doručovanie, telefónne číslo a v prípade potreby aj celkovú cenu objednávky tretej osobe, ktorá zabezpečuje doručenie objednávky kupujúcemu. Prevádzkovateľ môže ďalej poskytnúť osobné údaje kupujúcich fyzickej, alebo právnickej osobe za účelom spracovania účtovníctva. Prevádzkovateľ je oprávnený poskytnúť osobné údaje dotknutých osôb sprostredkovateľovi v súlade s § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

Zverejnenie osobných údajov

Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.

Zodpovednosť prevádzkovateľa

Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov treťou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia. Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.